Vegetarische traiteur in Gent

Met What The Food als jouw vegetarische en bij uitbreiding veganistische traiteur uit Gent ontdek je dat het perfect mogelijk is om heerlijk vegetarisch eten te serveren op jouw feest. Of je nu een vrijgezellenfeest, huwelijksfeest, babyborrel of andere gebeurtenis organiseert, eender waar in Vlaanderen, ik kook met veel plezier gezonde en heerlijke gerechten. Huisbereide vegan of lekker vegetarisch eten ligt immers aan de kern van mijn bedrijf.

Wilt u meer weten over onze keuken?

Neem contact met ons op

3 gerechten bij elkaar

Als vegetarische traiteur help ik je graag

Wanneer je me inschakelt om het vegetarische of vegan eten op jouw feest te bereiden, bespreken we eerst wat voor soort menu je voor ogen hebt. Ik ben als vegetarische en veganistische traiteur uit Gent voortdurend bezig met het ontdekken van nieuwe recepten met verse ingrediënten, dus ik kan je zonder twijfel van advies voorzien. Wanneer je menu gekozen is, spreken we de datum af en hoeft je jou verder geen zorgen meer te maken over de vegetarische en veganistische catering tijdens bijvoorbeeld jouw huwelijksfeest, eender waar in Vlaanderen. Je kunt er overigens ook voor kiezen om me in te schakelen als privé-kok! Zo breng je jouw privé-feestjes, diners of cocktailfeestjes ongetwijfeld naar een hoger niveau.

creme kleur sausje

Schakel mij in

Ik sta alvast te popelen om in de keuken aan de slag te gaan om het lekkerste vegetarische en veganistische eten op tafel te zetten. Je kunt mij steeds contacteren indien je nog vragen heeft over de diensten die ik aanbied als vegetarische traiteur uit Gent. Je contacteert me door te bellen naar het nummer +32 (0) 476 52 36 84 of door een mailtje te sturen naar [email protected].