Vegan catering in Gent

Ben je op zoek naar lekkere vegetarische en bij uitbreiding vegan catering in Gent? Ik verzorg voor jou graag een heerlijke vegetarische en zelfs vegan catering in Gent of rond Gent. Mensen uit heel Vlaanderen blij zien worden van mijn plant-based catering, daar doe ik het voor. Lees meer en ontdek waarom ik dé veganistische cateraar ben waarop je beroep moet doen.

Wilt u meer weten over mijn vegan catering?

Neem contact met ons op

3 gerechten bij elkaar

Mijn ervaring met vegan en vegetarische catering

Er zijn meerdere restaurants waarvoor ik als cateraar elke week verse vegetarische en veganistische catering voorzie. Daarnaast cater ik ook voor bedrijfsfeesten, trouwfeesten, verjaardagen, lentefeesten,… Noem maar op. Soms krijg ik zelfs aanvragen uit het buitenland om een vegan verrassingsmaaltijd te voorzien hier in Gent. Geen aanvraag is me te gek! In de keuken vind je me dus vaak terug. Mensen uit heel Vlaanderen blij zien worden van mijn plant-based catering, daar doe ik het voor.  Met trots kan ik ook zeggen dat ik als professionele veganistische cateraar al verschillende prijzen won. 

De gelegenheden voor een vegan catering in Gent

Er zijn veel verschillende gelegenheden waar een vegan en plant-based catering je een meerwaarde kan leveren. Denk bijvoorbeeld aan creatieve vegan gerechten op jouw trouwfeest! Maar bijvoorbeeld ook:

  • Een privéchef op jouw zakelijk dinerfeestje;
  • Vegan catering op een festival;
  • Gezonde maaltijden voor op jouw volgend familiefeest.

Natuurlijk zijn er naast de bovenstaande nog veel meer gelegenheden waarop je niet wenst te koken en toch een gezonde vegan maaltijd wenst aan te bieden aan je familieleden, vrienden, collega’s, bezoekers of anderen. Welke gelegenheid het ook is, ik voorzie als veganistische cateraar met alle plezier lekkere gerechten voor jou en jouw gasten. Ik bied bovendien niet alleen vegetarische gerechten aan, maar ga daar verder in en voorzie je van heerlijke plant-based catering.

creme kleur sausje

Neem nu contact met me op voor jouw vegan catering

Heb je alvast een idee wanneer je graag zou profiteren van een smakelijke vegan catering? Super! Neem nu vlot contact op met mij als veganistische cateraar via het nummer +32 (0) 476 52 36 84 of via het contactformulier! Ik verwelkom je graag om de mogelijkheden rond vegetarische, en in het verlengde plant-based, catering te bespreken. Wist je trouwens dat ik een keuken te huur heb staan, waar je zelf de heerlijkste plant-based catering kunt creëren?