Veganistische traiteur uit Gent

Staat er een feest, zoals een festival of huwelijk, op de planning en zoek je daarvoor een veganistische traiteur uit Gent? Ik weet persoonlijk hoe moeilijk het kan zijn om lekkere veganistische maaltijden te voorzien op een groot feest. Daarom is What The Food uit Gent dé vegan traiteur die je zoekt. We bespreken wat jouw ideale feestmenu is zodat je er een spetterend succes van kunt maken!

Wilt u meer weten over onze keuken?

Neem contact met ons op

3 gerechten bij elkaar

Mijn werkwijze als jouw veganistische traiteur in Gent

De gerechten die ik maak als vegan traiteur uit Gent, worden allemaal met verse en natuurlijke ingrediënten gemaakt. Al mijn gerechten als vegan cateraar zijn plantaardig, zo dragen we samen bij aan een betere wereld. Koken voelt voor mij niet aan als werken, maar als het uitvoeren van mijn passie, namelijk mensen gelukkig maken met lekker eten. Als je een feest aan het organiseren bent, zoals een verjaardag, huwelijk of een vrijgezellenfeest, en je zoekt een veganistische traiteur, ga ik met veel plezier in gesprek met jou. Ik ben gevestigd in Gent, maar ik doorkruis graag heel Vlaanderen om jouw gasten blij te maken met heerlijke veganistische gerechten. We bespreken steeds op voorhand wat de mogelijkheden zijn en stellen jouw feestmenu samen op, zodat deze volledig op maat van jouw gebeurtenis gemaakt wordt. Ben je meer een liefhebber van de vegetarische keuken? In dat geval kan ik je ook van dienst zijn als vegetarische traiteur.

Prijzen die ik won als veganistische traiteur uit Gent

Een maand na mijn veganistische traiteurzaak in Gent te openen, behaalde ik met vegan food alreeds de finale van de Belgian Vegan Awards 2020. Voor de editie van de Belgian Vegan Awards in 2021 was ik genomineerd als beste cateraar. Op de horeca-expo van 2021 won ik een prijs met mijn befaamde chorizo tofu taco! Ik doe als vegan traiteur te Gent dan ook niks liever dan op verplaatsing in heel Vlaanderen te gaan om maaltijden te verzorgen voor speciale gelegenheden, zoals een trouwfeest. Je kunt jouw menu bestellen bij mij of me inschakelen als privékeuken. Bovendien kun je ook gebruikmaken van mijn pop-upkeuken, in het centrum van Gent. Je kunt het pand dan gebruiken voor privéfeestjes, cocktailfeestjes of gezellige familiediners.

creme kleur sausje

Schakel mij in als veganistische traiteur uit Gent

Je zult ongetwijfeld succes boeken met de heerlijke veganistische maaltijden die ik als traiteur uit Gent maak. Ik ben voortdurend in de weer om heerlijke nieuwe recepten te verzinnen en inspiratie op te doen. Wil je me graag inschakelen als vegan of vegetarische traiteur voor op jouw feest? Je contacteert me via e-mail op het e-mailadres [email protected] of via telefoon door te bellen naar het nummer +32 (0) 476 52 36 84!